Boxspring kopen online (aankoopadvies)

Boxspring kopen online

Een boxspring kopen online klinkt ingewikkelder dan je aanvankelijk zou denken. Uit recent onderzoek blijkt namelijk dat het ‘proefliggen’ in een winkel geen zin heeft. Om goed te kunnen beoordelen of een matras of boxspring geschikt is zou je er een aantal weken op moeten slapen. Een boxspring online kopen kan dus een hoop tijd, moeite en geld besparen. In deze blog lichtten wij daarom toe waar je op moet letten en dan kun je zorgeloos online een boxspring kopen.

boxspring kopen

Boxspring kopen bij Budget-Bed.nl

Alle boxsprings in ons assortiment worden geproduceerd in Duitsland en zijn standaard voorzien van een boxspring matras en een gratis luxe toppermatras. Zo kun je zelf beoordelen of het toppermatras comfortabel genoeg is of dat je deze toch liever vervangt door een standaard matras. Daarom zijn onze boxsprings geschikt voor iedereen en kunnen de boxsprings naar persoonlijke wensen aangepast worden door de aanschaf van een extra matras. De aandachtspunten voor het online kopen van een boxspring worden hierna in detail beschreven 

De belangrijkste aandachtspunten zijn:

  • Afmeting
  • Instaphoogte
  • Matras of topper
  • Materiaal frame en stoffering
  • Levering
  • Garantie

Afmeting boxspring

De drie standaardmaten voor een boxspring zijn 140x200, 160x200 en 180x200 cm. Sommige modellen kunnen ook gekocht worden in de 1 persoons maat 90x200 cm. Naast deze standaardmaten kun je in ons assortiment ook extra lange maten van 210 en 220 cm terugvinden. Om te beoordelen welke maat voor jou geschikt is raden wij altijd aan om de afmetingen van jouw slaapkamer goed op te meten. Zo kun je op basis van de ruimte de juiste boxspring kiezen. De langere varianten raden wij aan indien je langer bent dan 1.90 cm. Laatste tip met betrekking tot de afmeting is de rekening te houden met de lengte en hoogte van het hoofdbord. Dit is belangrijk voor eventuele nachtkastjes. De afmetingen hiervan zijn altijd duidelijk beschreven in de productomschrijving.

Instaphoogte boxspring

Omdat een boxspring uit meerdere lagen bestaat is het belanrijk om rekening te houden met de instaphoogte. De instaphoogte is de totale hoogte van eventuele pootjes tot de bovenkant van het matras/toppermatras. De aangegeven hoogte in de productomschrijvingen kan variëren door het gebruik van bijvoorbeeld een ander matras. Het is belangrijk om hier rekening met te houden. Onze tip is om een meetlat op de grond te zetten en te kijken of de aangegeven hoogte gewenst is.

Matras of topper

Zoals eerder aangegeven worden alle boxsprings geleverd inclusief een gratis toppermatras. Voor de meesten biedt dit voldoende comfort en is het niet nodig om nog een extra matras aan te schaffen. Alle kenmerken van het bijgevoegde toppermatras worden beschreven op de betreffende productpagina’s. Indien je speciale wensen hebt wat betreft een matras kun je nog steeds profiteren van de lage prijzen en service van Budget-Bed.nl en extern het gewenste matras aanschaffen. Dit is geheel persoonlijk en om de juiste keuze te maken kun je ook altijd eerst contact opnemen met de klantenservice.

Materiaal frame en stoffering

Het materiaal van het frame is massief duurzaam hout wat zorgt voor een stevige basis met lange levensduur. De stoffering van de matrassen en het frame is van waterafstotende meubelstof. Deze stof is makkelijk schoon te maken en is zeer goed bestand tegen verkleuring. De lange levensduur van deze stof zorgt ervoor dat je lang kunt genieten van een boxspring van Budget-Bed.nl.

Levering

Alle boxsprings worden gratis geleverd tot aan de deur. De levertijd is 1-3 weken en er wordt persoonlijk een afspraak gemaakt. De levertijd is voornamelijk afhankelijk van de planning van de vervoerders. De snelle en zorgeloze levering maakt het online bestellen van een boxspring erg gemakkelijk zodat jij geen omkijken hebt.

Garantie

Vanwege de goede kwaliteit krijg je bij elke boxspring 2 jaar fabrieksgarantie. Deze garantie gaat in op de dag van levering. Alle voorwaarden van de fabrieksgarantie staan beschreven op de productpagina van de des betreffende boxspring. Voor meer informatie over de fabrieksgarantie kun je altijd eenvoudig contact opnemen met de klantenservice.

Nu een boxspring kopen bij Budget-Bed.nl

Wil je een boxspring kopen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs en ook nog eens genieten van een zorgeloze en gratis levering? Dan ben je bij Budget-Bed.nl aan het jusite adres. Het ruime aanbod van verschillende typen boxsprings in verschillende kleuren en stijlen zorgt ervoor dat er altijd een boxspring bij zit die bij jou past!

Budget-Bed, het beste bed voor het laagste budget!