Betaalmethoden

Wil je lekker winkelen zonder zorgen bij Budget-Bed.nl? Alle prijzen bij Budget-Bed.nl zijn inclusief BTW en er komen geen extra kosten bij onze betaalmethoden.

Wij houden van simpel en duidelijk daarom kun je bij Budget-Bed.nl veilig betalen met:

Riverty (nieuwe naam van AfterPay)

Betaal eenvoudig achteraf met Riverty. Bekijk je betaaloverzichten in de Riverty/AfterPay app of in de online omgeving Mijn Riverty/AfterPay. Je ontvangt automatisch een bericht van Riverty/AfterPay wanneer er een betaling voor je klaar staat. Mocht het verzoek om achteraf te betalen door Riverty afgewezen worden kun je natuurlijk wel gebruik maken van een andere betaalmethode. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Riverty: https://www.afterpay.nl/nl/consumenten/vraag-en-antwoord/.

iDEAL

Makkelijk en veilig betalen via de beveiligde internetomgeving van jouw eigen bank. 

Creditcard

Je kan bij ons betalen met MasterCard, Maestro, American Express of VISA. De gegevens vul je in via een beveiligde verbinding waardoor je geen risico loopt. 

PayPal

Bij het afrekenen kan je kiezen voor PayPal en je wordt automatisch doorgestuurd naar PayPal. Na het inloggen met je PayPal account betaal je door op bevestigen te drukken.

Bancontact

Onze Belgische klanten kunnen betalen via Bancontact. Met Bancontact kun je makkelijk en vertrouwd betalen via je Belgische bankrekening. Er hoeft voor het betalen via Bancontact geen account aangemaakt te worden en wij brengen geen extra kosten in rekening voor het betalen via Bancontact. 

Klarna

Je kunt jouw online bestelling ook achteraf betalen met een digitale acceptgiro via Klarna. De maximale termijn hiervoor bedraagt 30 dagen.

Klarna voert voor Budget-Bed.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van Klarna ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen, voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Klarna website: https://www.klarna.com/nl/klantenservice

Klarna staat los van Budget-Bed.nl. Dit betekent dat wanneer je kiest voor Klarna de betaling ook via hen verloopt. Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Klarna.

in3
Betaal je de aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Deze optie staat vermeld bij de betaalopties in het bestel- en afrekenproces.