Kleur dekbedovertrek

Kleur dekbedovertrek

De eerste indruk van een dekbedovertrek begint bij de kleur en het dessin. In ons assortiment kun je kiezen uit talloze kleuren en verschillende prints. Zo kun je altijd iets vinden wat bij jou of jouw slaapkamer past.

De standaard effen dessins zijn zwart, wit, grijs, antraciet en blauw. Deze passen vaak bij ieder interieur en hebben een luxe uitstraling. Ben je op zoek naar warmere kleuren die een rustgevende uitstraling hebben? Neem dan eens een kijkje bij de kleuren taupe, creme, zand en bruin. Dit zijn mooie kleuren met een warme en rustgevende uitstraling.

Wil je dat het dekbedovertrek er echt uitspringt of ben je op zoek naar iets nieuws? Kijk dan snel bij de kleur multi of de wat fellere kleuren zoals groen, geel en oranje. Ook kun je uiteraard kiezen voor een dekbedovertrek in de kleuren rood of roze, deze kleuren geven een mooi contrast in je slaapkamer.

Ben je bijvoorbeeld helemaal weg van dieren, bloemen of de jungle? In ons assortiment kun je prachtige dessins vinden met tijgers en olifanten. Daarnaast kun je jouw slaapkamer ook veranderen in een waar bloemenveld of jungle. In ons assortiment vind je een ruime hoeveelheid dekbedovertrekken met prachtige planten en bloemen dessins.

Kom je er niet uit?

Weet je niet welke kleur bij jouw slaapkamer past? Geen probleem, onze adviseurs helpen je graag bij het kiezen van de juiste kleur. Je kunt de kleuren van jouw slaapkamer doorgeven per e-mail en wij zullen op basis van deze gegevens een aantal tips geven zodat jij de juiste keuze maakt. Neem hiervoor contact op met de klantenservice, klik hier.