Verzenden & retourneren

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Om het zo overzichtelijk als mogelijk te maken verzenden wij al onze bestellingen via pakketpost met Track & Trace code. De verzendkosten zijn € 6,95 voor Nederland en België. 

Levering

Als een bestelling op werkdagen voor 23:59 geplaatst en betaald is dan versturen wij deze dezelfde dag nog. Wij hanteren een levertijd van 1-3 werkdagen op ons gehele assortiment. Wij versturen alle pakketten via pakketpost met Track & Trace code. 

Mocht je niet thuis zijn dan wordt het pakket bij de buren bezorgd of probeert de bezorger het de volgende dag opnieuw.

Mag ik mijn bestelling retourneren?

Ja, alle bestellingen kunnen binnen de wettelijke 14 dagen bedenktijd na levering geretourneerd worden. 

De enige voorwaarde is dat je bij de beoordeling van de producten niet verder bent gegaan dan noodzakelijk is: voor het beoordelen van het product is de verpakking verwijderen niet nodig. Bij het controleren van het materiaal van het product, adviseren wij om de verpakking netjes open te maken. Haal het product niet volledig uit de verpakking, wij kunnen dan niet controleren of het is gebruikt. Mocht dit wel het geval zijn dan mogen wij de waardevermindering die daardoor is ontstaan, verrekenen met het terug te storten bedrag. Deze waardevermindering kan oplopen tot 100% van het aankoopbedrag. 

Garantie

Je hebt altijd recht op de wettelijke garantie, dit betekent dat je altijd recht hebt op een goed product. Als een product niet deugt heb je recht op reparatie, een nieuw product of teruggave van je geld.

Je mag het product gedeeltelijk uit de verpakking halen om het product goed te kunnen beoordelen. Wanneer je het product niet volgens de wasvoorschriften wordt gewassen vervalt de garantie. 

Wij als verkoper staan achter onze producten. Daarom doen wij ons uiterste best om de gewenste kwaliteit te waarborgen. Indien een product beschadigd is of wij fouten hebben gemaakt, zorgen wij voor een vergoeding of vervanging van het product. Voor een snelle en gepaste afhandeling vragen wij je om altijd eerst contact op te nemen met onze klantenservice voordat je een beschadigd of fout product retourneert.

Wij proberen retourzendingen zo snel mogelijk te verwerken, uiterlijk 14 dagen na ontvangst in ons magazijn. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen wanneer het product anders wordt gebruikt dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking vast te stellen.

Retourneren

Bestellingen kunnen bij ons binnen de wettelijke 14 dagen bedenktijd na levering geretourneerd worden, zonder opgaaf van reden. Vanaf het moment van melden heb je 14 dagen om de bestelling te retourneren. Let wel op: retourkosten zijn voor eigen rekening, deze worden niet door ons vergoed. 

Let ook op dat bij acties met een gratis artikel deze in rekening kunnen worden gebracht indien er maar een deel van de bestelling geretourneerd wordt.

Doorloop de onderstaande stappen om de retourzending goed te laten verlopen:

  1. Verpak de producten goed zodat deze tijdens het verzenden niet beschadigd worden
  2. Ga naar het retourportaal via onderstaande knop en meld je retourzending aan met je ordernummer en e-mailadres
  3. Geef je pakket af bij het door jou gekozen postkantoor
  4. Wij zullen het aankoopbedrag + verzendkosten uiterlijk 7 dagen na ontvangst van de zending terugstorten

retourneren budget bed

Beschadigd artikel ontvangen? Meld dit eerst via de klantenservice zodat wij een gepaste oplossing kunnen bieden.

Als je het pakket liever zelf opstuurt en geen gebruik wilt maken van ons retourportaal kun je het pakket direct verzenden naar ons retouradres t.a.v. Budget-Bed.nl.

Het retouradres is:

Zoete Inval 4, 4815 HK  Breda

Kom je er niet uit of heb je toch nog een vraag?

Heb je toch nog vragen over retourneren? Neem dan contact op met onze klantenservice via:

klantenservice@budget-bed.nl

(wij streven ernaar om jouw vraag binnen 1 werkdag te beantwoorden)