Over ons

Budget-Bed.nl is een webwinkel die zich richt op producten voor een heerlijke nachtrust. Wij bieden een ruim assortiment dekbedovertrekkenhoeslakensdekbedden en hoofdkussens aan. Wij zijn continu bezig met het verbeteren en uitbreiden van ons assortiment om zo aan alle wensen van onze klanten te kunnen voldoen. 

De klant staat bij ons centraal en wij focussen ons nadrukkelijk op de klanttevredenheid. Wij geven advies op afstand met verstand en staan altijd klaar om u te adviseren bij het maken van de juiste keuze voor uw slaapkamer!

Op dit moment werken wij samen met enkel in Nederland gevestigde leveranciers met eigen productiefaciliteiten die dezelfde normen en waarden delen. Wij vinden een maatschappelijk verantwoorde productie erg belangrijk en werken daarom enkel samen met leveranciers die het belang hiervan ook inzien.

Budget-Bed.nl is onderdeel van Corona Media BV gevestigd in Mijdrecht. Corona Media BV klinkt in deze tijd wellicht een beetje gek maar is ruim voor het huidige probleem in de wereld omtrent Covid-19 opgericht.