Garantie

Je hebt altijd recht op de wettelijke garantie, dit betekend dat je altijd recht hebt op een goed product. Als een product niet deugt heb je recht op reparatie, een nieuw product of teruggave van je geld.

Je mag het product gedeeltelijk uit de verpakking halen om het product goed te kunnen beoordelen. Wanneer je het product niet volgens de wasvoorschriften wordt gewassen vervalt de garantie. 

Wij als verkoper staan achter onze producten. Daarom doen wij ons uiterste best om de gewenste kwaliteit te waarborgen. Indien een product beschadigd is of wij fouten hebben gemaakt, zorgen wij voor een vergoeding of vervanging van het product.

Voor een snelle en gepaste afhandeling vragen wij je om altijd eerst contact op te nemen met onze klantenservice voordat je het product retourneert.

Wij proberen retourzendingen zo snel mogelijk te verwerken, uiterlijk 14 dagen na ontvangst in ons magazijn. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen wanneer het product anders wordt gebruikt dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking vast te stellen.