Wat betekent lits jumeaux?

Wat betekent lits jumeaux?

Vertaald naar het Nederlands betekend lits-jumeaux: ‘tweepersoonsbed’. Lits-jumeaux is een Frans woord en kan worden opgesplitst in lits=bedden en jumeaux=tweelingen. De term wordt vaak gebruikt in combinatie met beddengoed zoals dekbedovertrekken of matrassen. Je spreekt lits-jumeaux uit als li-zjemo.

lits jumeaux

Maat lits jumeaux dekbedovertrek?

De maat van een lits-jumeaux dekbedovertrek is 240x200/220 cm, een lits-jumeaux dekbedovertrek kan gezien worden als twee eenpersoons dekbedovertrekken aan elkaar vast. Een lits-jumeaux dekbedovertrek is daarom groter dan een standaard tweepersoons dekbedovertrek, de standaardmaat hiervoor is 200x200/220 cm.

 

Heb ik een lits-jumeaux dekbedovertrek nodig?

Vaak wordt een lits-jumeaux dekbedovertrek gebruikt bij matrassen met een breedte van 160 cm of breder. Wij raden aan om een lits-jumeaux dekbed en dekbedovertrek te gebruiken vanaf een matrasbreedte van 180 cm. Indien jij (en je partner) nooit een tekort aan dekbed wilt hebben kan je het beste ook een lits-jumeaux dekbed en dekbedovertek gebruiken bij een matrasbreedte van 160 cm. Ben je op zoek naar een hoeslaken voor een matras met een breedte van 160 cm, 180 cm of zelfs 200 cm? Geen probleem ook deze kun je vinden bij Budget-Bed.nl.

Budget-Bed, het beste bed voor het laagste budget!